Tajne vaših muževa: Devica – bolje da je ostao neženja, o Ovnu maštaju sve žene!

Niži tip Vage nije dovoljno inteligentan, površan je i nezainteresiran. Pozitivan tip osigurat će sve za svoju obitelj, a svojoj ženi pružit će kako eleganciju i luksuz u odijevanju i nakitu tako i u kući. On je sposoban biti vrlo strpljiv, ali i vrlo strastven. Za njega je ljubav velika umjetnost. Ovaj tip muža može biti jako razočaran ukoliko ne nađe partnericu koja može adekvatno odgovoriti njegovim strastima. Ali čak i kada ima dobrog partnera, Vaga će ponekad tražiti izlete sa strane. Međutim, on se nikada prvi neće sjetiti razvoda, čak i ako je njegov obiteljski život loš i bez uzbuđenja.

Škorpion
Strasni i posesivni Škorpioni obično dominiraju onima koje vole. Veza s njima podrazumijeva ekstreme svih vrsta, od egzaltiranih emocija, sjaja, duhovnog uzdizanja, do mraka i destrukcije. S predstavnicima ovog znaka najteže je živjeti. Veliki su perfekcionisti, posesivnost ih često vodi u sadizam, često najviše maltretiraju upravo one koje najviše vole. Opterećeni su sumnjama i traže apsolutnu predanost. Vrlo su mistični i neshvaćeni, nose sa sobom svojevrsni fatalizam.

Prave osjećaje ne pokazuju zbog neviđene samokontrole, tako da vam nikad neće biti jasno na čemu ste. Svoje tajne neće otkriti, ali će sve učiniti da odgonetnu tuđe, kako bi vladali. Ne podnose prijetnje i ucjene, jer su po prirodi iznad njih. Ne dijele komplimente da bi nekog zaveli. Napušteni izgledaju mirno, ostavljajući vas u nedoumici jesu li vas uopće voljeli. Ukoliko jesu, “amputirat će” dio sebe i sve zaboraviti, a za to im ne nedostaje snage.

Kada vole, osvajaju po svaku cijenu svojim magnetizmom. Preziru rutinu i općeprihvaćene norme ponašanja i radije slijede principe koje same sebi postavljaju. Čak i kada su najzaljubljeniji, ne izjavljuju ljubav i ne idealiziraju, već zadržavaju jasnu svijest o tome koliko tko vrijedi. Očekivati od Škorpiona da im emocije pomute razum, na onaj način kako se to događa Rakovima i Ribama, iluzorno je, jer nisu tako romantični i mekani, a umjesto ružičastih nose crne naočale.

Ukoliko u neprestalnoj potrazi za ljubavlju uspije pronaći svoju jedinstvenu životnu ljubav, Škorpion će učiniti sve za nju u doslovnom smislu te riječi. Štitit će je orlovskom hrabrošću, voljet će nezaboravno i doživotno. Ostatak teksta na sledećim stranicama…