Tajne vaših muževa: Devica – bolje da je ostao neženja, o Ovnu maštaju sve žene!

Žene ovog muškarca moraju naučiti da se pomire s njegovim glavnim interesom za druge ljude i za druge žene. Voli flert, ali ti njegovi izleti u stvari nikada nisu ozbiljni. Ako pronađe ženu koja može dati smisao i smjer njegovom životu, ali koja ga ni na koji način neće sputavati, niti vršiti pritisak na njega, brak s njim bi mogao biti vrlo uspješan.

Rak
Muškarac Rak nije osoba s kojom je život lak, unatoč općem uvjerenju da su Rakovi, kao zodijački znak, vrlo ugodne osobe. Ovaj tip je moguće podijeliti u dvije skupine: u prvu spadaju muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritični. U drugi tip spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani muškarci koji se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja, odnosno, iz bilo kojeg razloga koji će im na jednostavan način pružiti stjecanje dobara ili položaja. Naravno, ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Međutim, bilo koji muž Rak, ma kom tipu da pripada, provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i obitelj i ima mnogo od kvalitete koji se odnose na ženu ovog znaka. Promjenjivost i sentimentalnost mogu se razumjeti kao karakterne crte jedne žene, ali kada se radi o muškarcu, ove osobine nisu baš idealne, posebno kada se jave u velikim dozama.

Iako voli i ženu i djecu, on u suštini, ničim nije do kraja zadovoljan: uvijek može naći nešto što bi kritizirao ili na što bi se žalio. Ovi ljudi su jako senzualni i traže neprekidnu osjetilnu stimulaciju. Po pravilu su dovoljno vjerni, ukoliko su njihove želje zadovoljene kod kuće. On je i plašljiv, te zato izbjegava opasnosti kad god je to moguće.

Lav
Muškarac Lav ulazi u bračni život sasvim zbunjen. Sposoban je mnogo zaraditi i voli da se to vidi i na djeci i na njemu. On je nevjerojatno ponosan, ali ne samo na njih, već prije svega na samog sebe. Zahtijeva da je uvijek u centru pažnje i želi da se sav obiteljski život vrti oko njega kao planeti oko Sunca. Vrlo je ljubazan, simpatičan i posvećen obitelji, ali na svoj način. Nikada, međutim, neće tolerirati nepoštivanje vlastite osobnosti ili nered.

U svojoj glavi on unaprijed fiksira što je dužnost njegove žene i djece. Njegova ljubav je duboko romantična i vrlo apsorbirajuća, zato što vjeruje da ima prava na sve njih. Iako je vrlo strastven, on će često beskrupulozno tražiti avanture s drugim ženama, kako bi se potvrdio kao muškarac. A pošto je u principu konzervativan, nikada pored sebe ne bi mogao podnijeti ženu koja bi se isto tako ponašala. Ona mora imati skrupula u svakom pogledu i mora biti izvan svake sumnje. Pošto je u njegovoj prirodi da sudi, prije drugima nego sebi, izabrat ženu će koja ima najviše standarde savršenstva. Ostatak teksta na sledećim stranicama…