Ovi horoskopski znaci vole do bola

3. Lav

Vi prosto morate da zasijate u javnosti u luksuznim i modernim komadima odeće, kao i u samom šopingu. U vašim očima, nema ničeg lepšeg nego kad vas neko primeti. Sa vama novac samo cirkuliše i volite sve što blista. Ne odbijate apsolutno ništa u čemu ćete zablistati – važno je samo da vas ljudi primete.

4. Vaga

Vi biste voleli da budete milijarder kako biste mogli da nosite najlepše stvari: odeću, nakit, komade po poslednjoj modi… Sve to mora da se dopadne i vašem oku za estetiku. Previše volite lepe stvari da biste ih pustili, ali isto tako znate kako da izbegnete stavljanje bankovnog računa u opasnu situaciju. Znate kako da pažljivo balansirate prihode i rashode! Lepo se možete provesti u kupovini, ali pod uslovom da ne prekoračite svoj račun.

5. Škorpija

Vaš račun u banci se koristi kako poželite, možete potrošiti sve ako vas na to natera nagli impuls da zadovoljite svoju želju ili se potpuno prepustite strasti. Vi ste savršeni veliki rasipnik – radite šta želite, a što ste hrabriji, to više osećate da ste živi! Izbegavanje izloga bilo bi najbolje…