Impresionirajte ga ovako……. i zvaće vas svake sekunde

Da momci malo bolje razumeju stvari, pozvali bi vas minut nakon izlaska, ali oni ponekad nemaju pojma. Evo kako mu ekspresno pokazati koliko ste super.

Zadivite ga svojom šarmantnom aurom

Pođite od sebe, razmislite na šta se vi palite. Na smeh, veselje, dobre fore?! Verujte, i sa muškarcima je tako. Isto tako, niko ne voli slušati kako se žalite na vreme ili posao punih 20 minuta. Ljude privlači samopouzdanje i veselje, zato dajte sve od sebe da budete nasmejani, vedri i duhoviti.

Neka se uz vas oseća dobro

Volite kad vam dečko udeli kompliment, je li tako? E, pa možda niste znali, ali ni muškarci nisu imuni na lepu reč. Pohvalite njegovu visinu, humor, osmeh… I ako učini nešto lepo za vas, plati večeru ili vam da kompliment, zahvalite i dajte mu do znanja da je – baš sladak.

Pokažite mu da želite da otpočne lov

Većina muškaraca voli osvajati, ali nemojte se zavaravati da su oni ti koji trebaju učiniti prvi korak. To ste vi. Suptilno mu dajte do znanja da vam se sviđa, ali nikako nemojte otkriti sve karte… A onda se prepustite njegovim instinktima lovca.

Nemojte da vas se boje. Nemojte!

Morate olakšati muškarcu da vas pozove da izađete. Ako delujute zastrašujuće, onda će samo oni koji misle da su bogom dat imati hrabrosti pozvati vas na sudar. Budite topli i ponašajte se prijateljski i nikako ga nemojte osuđivati. A nemojte ni pitati šta vozi i koliki mu je stan.

(cosmoplitan.hr)