ENERGETSKI OBRASCI BROJEVA

Broj pet: 5

Pet je sretan broj u kineskoj tradiciji, jer po njihovom vjerovanju on označava zdravlje, bogatstvo, sreću, život, mir. Alhemičari i ezoteristi koristili su moć petokrake zvijezde za zaštitu i dobro uravnoteženje energije u njihovom radu. Broj pet je sveobuhvatna energija. Pet je sretan broj za fizičko zdravlje i zaštitu.

Broj šest: 6

Broj šest je povoljan u sferi ljubavi i odnosa. To je zato što je broj šest povezan sa planetom Venerom koja izaziva sklad i strast u našim partnerskim odnosima. Broj šest predstavlja i kartu ljubavnici u tarotu, što nam govori o uravnoteženim odnosima, kao i otvaranju i iskrenoj komunikaciji. Harmonija energije broja šest je idealna za nova partnerstva.

Broj sedam: 7

Broj sedam je povezan sa dostignućima. Ovaj broj takođe podstiče duhovni, psihički i intelektualni razvoj. To je broj mudrosti i razmišljanja. Sedam predstavlja vrijeme vezano za energiju i često signalizira povoljan period. Srećom se smatra ako u nekom danu vidite sedmicu na broju sobe, na registarskim tablicama ili slično. Ovaj broj povezan je sa duhovnim znanjima.

Broj osam: 8

Broj osam je povezan sa ciklusima u prirodi. On predstavlja simbol beskonačnosti . Takođe označava da je sve beskonačno i prolazno, ono što je izgubio biće vraćeno, što je daleko i na kraju biće u blizini. On predstavlja energetsku savitljivost i značenje dobre sreće.

Broj devet: 9

Devet je sretan broj zbog svoje povezanosti sa brojem tri. To je broj koji u sebi sadrži puno sretnih povrataka. To je broj integracije primarnog izvora. Broj devet je povezan sa inspiracijom i jedinstvenim smjerom.

Jasmina Minja Jovanović