Ako je žena prazna, a pokušava da muškarcu da snagu, to je velika greška koja će dovesti do ozbiljne krize

Nažalost, mnoge žene nepravilno shvataju Vede, smatrajući da žena treba da se odrekne svojih želja, da se fokusira samo na želje muža. Ali to nije tako, Vede ne govore o tome. Naprotiv, vedske žene su srećne i lijepe, žele poklone i primaju ih.
​Pogledajte slike vedskih boginja! Kakve su one? Kakva energija izbija iz njih? Ja osjećam u njima energiju zadovoljstva, one su poželjne za svoje muškarace, jer u njima postoji želja!

Samo ispunjena žena može stvarati nešto, puniti još i muškarca i djecu, ali ako je ona sama prazna, a pokušava da muškarcu da snagu to je velika greška koja će dovesti do ozbiljne krize.
Koliko puta sam čula ovu frazu:

“Kako je mogao tako da postupi, posle toga što sam toliko u njega uložila, toliko uradila za njega!”

U ovom je ključna greška mnogih žena! Nijeste ulagale u tog muškarca, nijeste to radile, drage moje.

Vi čak ne možete ni pretpostaviti kakvu ste “medvjeđu” uslugu činili muškarcu, ako ste prazne, ulagale u njega! Ne samo da ste unišavale sebe, vi ste još uništavale i njega.

Šta da se radi sa svim ovim?
Kako promijeniti sebe da bi se odnosi kvalitativno promijenili?

Prvo, morate da shvatite da sada imate muškarca koga zaslužujete. Vaš potencijal i kvalitet energije sada je takav, da možete da privučete samo takve tipove.

I što je najvažnije, što sada treba da uradite je da tačno osvijestite, želite li da to promijenite ili nijeste spremne za to?

Želite li drugačije odnose i da li ste spremne da napravite malu revoluciju u sebi zbog toga? Potrebna je baš revolucija i potpuno drugačiji pristup!

Da li ste spremne za to, da će Vaš muškarac biti muškarac u punom smislu te riječi?

Da li ste spremne od današnjeg dana da živite, kao žena, a ne kao radni konj i majka svog muža?

Ako je odgovor Da, onda se spremite da prihvatite i sledeću informaciju.

Sada vaša pažnja treba da bude usmjerena na sebe, na svoje želje, svoje potrebe, na svoje vrijednosti.
Shvatite šta zaista želite od života.
Kako vidite sebe posle godinu dana? Posle 5 godina? Posle 10?
Kako želite da živite? Isto kao sada, ili drugačije?
Da li zaista vjerujete u tog muškarca i njegov uspjeh? Da li zaista želite da ga vidite uspješnim?
Da li ga volite ili živite s njim zbog straha od promjena i drugačijeg života, usamljenosti?
Da li želite da proživite sa njim cio život?
Taj odnos je izbor iz obilja i ljubavi ili iz straha? Kakav odnos želite?

​Postavljajte sebi pitanja! Mnogo pitanja i osvijestite svoje želje!

Kako god da se ponaša pri tom vaš muž ( najverovatnije on će se buniti, ljutiti i pokušati da povrati vašu pažnju na sebe), sačuvajte unutrašnje jezgro i sjetite se svojih želja.
​Čim vas budu vraćali nazad, sjetite se toga kako želite da živite.

Prestanite da se nadate u muža i očekujete od njega čuda. Živite svoj život, ulažite u sebe više, vodite računa o sebi, uživate u životu koliko je to moguće sa lakoćom i spokojstvom. Ako je vaš muškarac još uvijek u stanju da bude adekvatan, tada će vremenom biti srećan da vam se pridruži, i da doprinese vašem srećnom životu. Idite na ples, u teretanu, masažu, idite u šetnju, susret sa prijateljima, punite sebe i svoj život radošću. Pomjerite fokus pažnje sa muža na svoju ličnu sreću!

Ne vrijeđajte se na muža i ne ispoljavajte pretenzije. To je opasan put. Kada izražavamo slične emocije prema muškarcu, tada mu dajemo energiju kako bi se on promijenio, a pošto muškarac odbija da se mijenja i odgovori, mi energetski ostajemo vezani za njega, jer ne možemo otići bez nadoknađene energije uvrede. Zato se opustite. Ako vaš muškarac ne radi ono što tražite, bez uvrede ustanite i uradite to sami.

Ne treba da se molite i čitate mantre za muškarca koji ubija ženu u vama. Molitve koje se čitaju sa nekim određenim ciljem ili zbog koristi, snažno vas vezuju za čovjeka. Ukoliko znate da čitate molitve realno nesebično, onda čitajte, ali ako ste vođeni nekom koristi, tada još jače vežete sebe za tog čovjeka.

Nakon što promijenite svoj stav prema životu, počnite više da se brinete o sebi, ulažite u sebe novac, pažnju, planirajte svoje vrijeme, ne prilagođavajte se muškarcu, tada u jednom trenutku će nastupiti kriza za vašeg muža: on će morati da se promijeni ili će otići.

I jedna i druga varijanta su dobre, jer ako muškarac počne da se mijenja, tada će to biti početak njega, kao pravog muškarca, on će krenuti putem odgovornosti!

Ako muškarac ode, onda on nije spreman da se mijenja, nije spreman da uradi barem nešto za vas. I njemu je udobnije da ostane na tom malom nivou na kojem se nalazi, nego da raste i razvija se sa vama. Postoje muškarci čiji je potencijal veoma ograničen, oni nikada neće postati veliki, koliko god da ih žena puni. I ne treba zbog toga žaliti i brinuti, zbog čega će vam muškarac, koji ne želi da vas usreći, koji ne želi da ide naprijed?

​Vjerujte mi, ne može se promijeniti neko ko ne želi da se mijenja, koliko god da se molimo za njega, i koliko god da mu služimo. A čak i ako ih postaknemo i gurnemo tada prvom prilikom će ući u svoje blato, a mi ćemo ostati bez snage, a za to vrijeme smo mogle otići veoma daleko, biti srećnije, radosnije, bogatije i bliže Bogu!
Mi možemo da biramo samo za sebe: živjeti tako ili drugačije!

Žena sama odlučuje kako će ona živjeti, da li će biti srećna, da li će dozvoliti sebi muškarca sa velikim slovom ili će ga cio život izvlačiti “iz blata”.

I ne treba prebacivati odgovornost na O. Torsunova i druge govornike koji zabranjuju razvod i govore da treba prihvatati bilo kakvog muškarca.

Vaš život, je vaš izbor!
Kako vi želite da živite?

Budite iskrene sa samom sobom! Upravo sada!

Julija Sudakova